Skip to content
Начало » Bridgestone пуска на пазара новата зимна гума Duravis Van Winter ENLITEN

Bridgestone пуска на пазара новата зимна гума Duravis Van Winter ENLITEN

Bridgestone въвежда на пазара своята нова зимна гума за ванове – Duravis Van Winter ENLITEN:

  • Тази първокласна зимна гума предлага изключителна издръжливост, ефективност и безопасност под всякакви зимни условия.
  • Duravis Van Winter ENLITEN осигурява максимална безопасност за потребителите на ванове и лекотоварни камиони, като предлага най-добрите характеристики в класа си за сняг и лед, според TÜV SÜD.
  • Със своята ENLITEN технология, гумата за ванове на Bridgestone предлага най-добър в класа си пробег и 13% намаление на съпротивлението при търкаляне, което помага за намаляване на времето за престой и общите разходи за собственост.
Bridgestone пуска на пазара новата зимна гума Duravis Van Winter ENLITEN

Bridgestone, като световен лидер в премиум гумите и устойчивата мобилност, представя Duravis Van Winter ENLITEN, за да подкрепи потребителите на ванове и автопаркове с лекотоварни камиони по време на ежедневните зимни условия на работа, като в същото време помага за намаляване на общите им разходи за собственост.

Bridgestone новата зимна гума Duravis Van Winter ENLITEN

Според независимите тестове на TÜV SÜD, Duravis Van Winter на Bridgestone предлага най-добрия спиращ път и сцепление както в снeжни, така и в ледени условия, гарантирайки безопасност и контрол през целия зимен период. Гумата е идеална за електромобили и носи етикет с клас A за сцепление на мокър път според ЕС.

Duravis Van Winter на Bridgestone също се отличава с най-дългия пробег в сравнение с други първокласни зимни алтернативи, което помага за намаляване на времето за престой на превозното средство и общите разходи за собственост.

Тези подобрения в производителността се дължат на технологията ENLITEN, която съчетава няколко напреднали технологии на Bridgestone, осигурявайки подобрение на издръжливостта на гумата при различни зимни условия. Новата гума също е оптимизирана за намалено съпротивление при търкаляне и отлично сцепление върху снега.

Bridgestone Duravis Van Winter ENLITEN

Duravis Van Winter на Bridgestone е напълно готова за електромобили, отговаряйки на изискванията за производителност на всеки автомобил и на специфичните изисквания на електрическите превозни средства.

Гумата ще бъде налична на пазара от юли 2024 г. в различни размери и ще бъде достъпна в цяла Европа, Турция и други страни, без Русия. Duravis Van Winter ENLITEN допълва премиум линията за ванове на Bridgestone, като предоставя надеждност, здравина и ефективност в зимните условия на пътя.