5 Години Премиум Рали София – Свети Влас!

През 2017-та година едно от най-атрактивните събития в България, а вече и в съседките ни Гърция, Сърбия и Румъния, Премиум Рали София – Свети Влас навършва 5 години!

Изминаха точно 5 години откакто за първи път научихме за проекта, който всяка година радва автомобилните фенове на Балканите и тазгодишното лято се очертава да започне много обещаващо за всички тях.

Потвърдилите отбори в предстоящото Рали са над 20, като някои от участващите суперколи са: Ferrari 488, AUDI R8, CL 63 AMG, Nissan GT-R, Porsche Turbo S TechArt, екзотичният Polaris Slingshot, доработени от Schnitzer модели на BMW и други. Ексал Флийт Карс – официален вносител на Dodge за България, също ще се включат в Събитието. Дамите, представители на фирмата, ще дебютират в Ралито с автомобил Dodge Charger.

За спортния дух през 5-та година на Премиум Рали София – Свети Влас, организаторите са планирали изпитания като Драг, Италианско преследване, както и Тайм Атак на новата писта в Румъния – MotorPark Romania.

Партитата в тазгодишното Рали също няма да са за подценяване. В Арбанаси за доброто настроение на гостите ще се погрижат партньорите на Събитието Vega Star Trading, докато в Букурещ компанията с бензин в кръвта ще се забавлява в клуб LOFT.

Организаторите ни разкриха, че за 5-та годишнина са подготвили нещо по-специално, както за участващите, така и за публиката, като много от спирките ще са напълно достъпни за всеки. Отново, Събитието се подкрепя от Застрахователна компания Asset.

Официалните дати на Ралито са: 14 Юни – Старт от марина “Диневи”, Свети Влас, 15 Юни – Арбанаси, 16 Юни – Букурещ, Румъния и 17 Юни – София.

В Сезон 2017 Талисманите ще са повече от един, отново благодарение на компания Eurolink. Какви ще са атрактивните автомобили и колко, засега организаторите запазват в тайна. Ще можем да ги видим и да се насладим на шоуто по време на Финала на Ралито, който традиционно ще се състои пред Хотел „Маринела” в гр. София на 17-ти Юни.

Една от изненадите в Сезон 2017 са два нови пакета за участие, в допълнение към основните. За тези, които биха желали да премерят сили с автомобилите си на писта MotorPark в Румъния, организаторите са подготвили Пакет “Race with us”, а пък ако предпочитате да прекарате целия петъчен ден в Румъния и да се насладите на изпитанията на пистата, вечерята и специалното частно парти в Букурещ, може да се включите в Ралито с Пакет “Race & Party with us”.

Повече информация за самото Събитието и условията за участие, може да прочетете на www.premiumrally.com

С нетърпение очакваме изненадите, които ще ни поднесат организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас за 5-та им годишнина!

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *