Skip to content
Начало » 2022 Manhart MH4 GTR II

2022 Manhart MH4 GTR II

Manhart се сдоби с BMW M4 CSL и го превърна в чудовище с наименование MH4 GTR II. Настройката на силовото предаване извлича от 3,0-литровия шестцилиндров туин-турбо двигател впечатляващите 702 к.с. 880 Нм. За сравнение, мощността на базовия модел е 550 к.с. 650 Нм.

За да постигне тези резултати, тунинг компанията монтира своя спомагателен блок за управление MHtronik и изпускателна система от неръждаема стомана, която завършва с четири кръгли тръби, всяка от които е с размери 4,3 инча (110 милиметра). Купувачите могат да изберат карбоново или керамично покритие за тях.

MH4 GTR II има и по-агресивна позиция. Окачването получава регулируеми по височина части от H&R. Колелата са 20-инчови Forged+ 1 от Yido Performance. Те имат дизайн с 15 спици и клиентите могат да избират покритието.

Manhart инсталира карбонов бодикит от 18 части. Те включват голям преден сплитер и канарди на външните ъгли на носа. Страничните прагове се простират навън от тялото. Опашката придобива изпъкнал спойлер на капака на багажника. Дифузьорът атрактивно заобикаля масивните изпускателни накрайници.

Интериорът на тунингованото BMW M4 CSL получава клетка за безопасност и четириточкови състезателни колани Schroth. Фирмата включва и каска към колата.

Галерия: