Skip to content
Начало » 2023 Manhart MH4 600

2023 Manhart MH4 600

Manhart са известни със своите брутални визуални и технически доработки на автомобили, особено с марката BMW.

Не отдавна, германският тунер представи няколко проекта на базата на BMW M4, но сега е сътворил нещо далеч по-скромно като визия – пакетът MH4 600.  BMW M4 Competition е получило фини подобрения, запазвайки стандартните си ковани джанти Style 1000 M от гамата M Performance Parts, но с впечатляващо матово златно покритие. Предните колела са 20 инча, а задните са с размер 21.

Както при повечето модели на Manhart, MH4 600 е оборудван с компоненти от въглеродни влакна отвън. Трябва да се отбележи, че компанията предлага своите части поотделно или във всякаква комбинация.

Истинската магия на MH4 600 се крие в надграждането на двигателя. Той е с две турбини, 3.0-литров S58, като мощността е увеличена до 635 конски сили 780 Нм въртящ момент, благодарение на инсталирането на спомагателен блок за управление.

Ускорението от 0-200 км/ч става само за 10,5 секунди. Настроеното BMW M4 Competition също така разполага с изпускателна система Manhart от неръждаема стомана. Освен това окачването е оптимизирано с възможност за избор между пружини H&R или окачване Manhart coilover. По отношение на спирачната система, тя остава непроменена въглеродно-керамичната на BMW.

MH4 600 е перфектен пример за това как Manhart може да създаде кола, която е фино проектирана, но мощна и високопроизводителна. Единствената уловка е, че опциите са без одобрение от TÜV на Германия, така че са предназначени само за износ.

Галерия: