Skip to content
Начало » Старт на Премиум Рали София – Свети Влас от Марина Диневи на 20 юни

Старт на Премиум Рали София – Свети Влас от Марина Диневи на 20 юни

На 20 юни 2024 г. в 12:00 часа ще бъде дадено началото на 12-ото издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Традиционният старт ще се проведе от яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас, откъдето над 40 екзотични автомобила ще потеглят на 6-дневно приключение по специално подбран маршрут.

Специално участие и атракции

Звездата на българската сцена Мария ще участва в тазгодишното издание на ралито, което ще предложи на феновете уникална възможност да видят отблизо редки и екзотични модели като Porsche 911 GT3 RS, Ferrari, Rolls Royce, както и топ модели на Audi, BMW и Mercedes-Benz. 7CARS ще покажат част от своите най-добри автомобили, а Flair Sport са подготвили интересни подаръци за участниците и публиката.

Маршрут и събития

След старта от Свети Влас, участниците ще се насочат към курортния комплекс Св. Константин и Елена. На следващия ден, 21 юни, ресторант „Happy Bar & Grill“ на Морска гара Варна ще бъде домакин на събитието, където жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на мощните возила. На място ще бъдат налични симулатори от Red Zone VR Racing Lounge, които ще позволят на феновете да изпитат виртуално маршрута на ралито.

Международен маршрут

Участниците ще преминат през Букурещ, където ще има специални трасета и изпитания, включително шофиране на писта „МоторПарк“ в Румъния. На 23 юни 2024 г. по обяд Премиум Рали София – Свети Влас ще се събере пред InterContinental Athenee Palace в Букурещ, където ще бъдат организирани специални събития и изненади.

Кулминацията

Последната спирка на ралито ще бъде в град Сибиу, където участниците ще изпитат своите умения по планинските терени на световноизвестните проходи Трансфагарашан и Трансалпина. За първи път в историята, проходът Трансфагарашан ще бъде затворен само за участниците в Премиум Рали София – Свети Влас, което ще предложи незабравимо изживяване.

Подкрепа и партньори

Събитието се реализира с подкрепата на партньори като яхтеното пристанище Марина Диневи, 7CARS, Flair Sport, бензиностанции Петрол, Спа Хотел Санте Велинград, Red Zone VR Racing Lounge и други. Премиум Рали София – Свети Влас за сезон 2024 се провежда с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Радио 999, Авто OFFnews, Eurica.me и много други. Организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас загатват за появата на световно известни лица – кои са те, може да видите на място или да следите в социалните мрежи на Ралито Фейсбук и Инстаграм.

Присъединете се към нас за едно незабравимо рали изживяване, изпълнено с адреналин и вълнение!

Всичко това нямаше да бъде възможно без подкрепата на партньорите в Събитието. Присъединете се към нас за едно незабравимо Рали изживяване с Happy, които са ексклузивен партньор за Сезон 2024. Събитието се провежда с подкрепата на яхтеното пристанище Марина Диневи, 7CARS, Flair Sport, бензиностанции Петрол, Спа Хотел Санте Велинград, Red Zone VR Racing Lounge, Евролинк, Pulse, Двустранна търговска камара България-Румъния, Tailor Made by BatChavo Inside.

Сезон 2024 на Премиум Рали София – Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, РАДИО 999, Aвто OFFnews, Eurica.me, Motoclub, Autopress 2001, Secret.bg, Анонс, BRI4KA, Mobile.bg, Code Fashion, Суперколи, Lap.bg, Trendy News, HiLife, Facing The Sun, Versus Auto, Full Throttle Bulgaria, Tuning.BG.