Skip to content
Начало » Спонсорирано видео: Съвършенство през погледа на новият Chevrolet Captiva

Спонсорирано видео: Съвършенство през погледа на новият Chevrolet Captiva

Да усетим удоволствието от пътуването или шофирането на някой от съвременните автомобили, е нещо наистина великолепно, нещо което ни кара да почувстваме удобство, практичност и сигурност. Но да застанем зад волана на автомобил, който ни кара да го усещаме като част от себе си, и който ни потапя в един напълно различен свят – безценно.

Chevrolet Captiva е универсалният автомобил, превръщащ шофирането не просто в удоволствие, а в едно неповторимо докосване до съвършенството. Автомобил, доказал се като един от най-впечатляващите представители на днешните SUV (Sport Utility Vehicle).

В забързаното градско ежедневие или в развлеченията сред природата – Chevrolet Captiva е вашият нов домашен любимец, който ще гарантира безопасността и доброто ви настроение. Вашият универсален спътник, подходящ за всякакви условия – както за семейни излети, така и за “off-road” приключения.

Обновеният външен дизайн на второто поколение на автомобила създава внушителна визия, която вдъхва усещане за мощ и надеждност и в същото време запазва своите класически и елегантни черти.

Висококачественият интериор, включващ три реда седалки за седем пътници и трансформиращо се багажно отделение, е предпоставка за удобство и комфорт. Пространството, с което разполагате дава възможност за пренос на обемни товари, както и лесно се превръща в уютно местенце за забавления с приятели.

Динамичното и комфортно пътуване с Chevrolet Captiva е подсигурено от четири мощни двигателя в съчетание с последно поколение шестстепенни механични и автоматични трансмисии. Сред множеството технологични подобрения е и системата за променливо газоразпределение Variable Valve Timing. Така бензиновият двигател с обем от 2.4 литра развива максимална мощност от 167 к.с., като ускорението от място до 100 км/час отнема едва 10 секунди.

Дизеловият мотор е с обем от 2.2 литра и разполага с два варианта по отношение на мощността – 163 и 184 к.с., а системата Start/Stop, осигурява оптимален баланс между мощ и икономия на гориво.

Captiva се отличава със стабилност по време на завои и впечатлява с лекия волан, който осигурява лесно и приятно управление.

NCAP (New Car Assessment Program) дават на автомобила максимална оценка за безопасност, което гарантира спокойствието и сигурността на пътниците.

За да демонстрират ненадминатите качества на своя нов модел, от компанията Chevrolet предприемат интересен маркетингов подход, изразен в два нестандартни видео клипа. Captiva доказва своите качества, предизвиквайки куче, което ловко улавя фризби, а след това превръщайки се в зала за турнир по тенис на маса.Тази статия е спонсорирана от Chevrolet