Skip to content
Начало » Сезонът за суперколи не е приключил!

Сезонът за суперколи не е приключил!

DSC_4879

Макар и лятото да приключва, силните емоции за автомобилните фенове предстоят и то именно в края на септември месец. За наша радост екипът на добре познатото ни вече рали за суперколи Премиум Рали София – Свети Влас ще ни изненада с още едно вълнуващо събитие в периода 22 – 25 Септември, а именно “GO TO Drive Edition”.

DSC_4843

На 22-ри септември в Paradise Center ще се проведе официалната DVD премиера на епизодите от Сезон 2016 на Премиум Рали София – Свети Влас, а щастливците, които ще имат възможност да се насладят отново на мощните автомобили, ще могат да го направят по време на официалния старт от открития паркинг на Paradise Center на 23-ти септември в гр. София от 11:00часа. Другите дестинации, през които ще преминe кордонът от суперколи са гр. Банско и гр. Разлог, като официалното награждаване на победителите ще се състои в центъра на гр. Велинград на 25-ти септември.

DSC_4829

За настаняването на Отборите ще се погрижат от комплекс „Пирин Голф“, както и Bansko Royal Towers. Вечерите и Партитата ще са организирани на територията на Обецанова Механа, „Молерите“, Bansko The Club и Ресторант „Родопско село“ в гр. Велинград, а от Lauder’s са приготвили изненада за всички купонджии в ралито.

DSC_4698

Участниците в “GO TO Drive Edition” ще преминат през множество изпитания преди да стигнат до финала, част от които са “точни езди”, драг, майсторско шофиране, италианско преследване и други изненади.

DSC_4904

Очаква се да се включат изключително зрелищни автомобили, които рядко могат да се видят по пътищата. Всичко това гарантира, че шоуто ще бъде незабравимо!

DSC_4709

За участие в “GO TO Drive Edition”  и повече информация:  www.premiumrally.com