Skip to content
Начало » Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас

Над 30 000 фена и 70 премиум автомобила се събраха в пролетното издание на Премиум Рали София – Свети Влас, организирано съвместно с гръцкия партньор Speedsector. Събитието, наречено „Supercars DreamDrive“, привлече стотици участници, готови за адреналиново тридневно приключение. Екипажите имаха възможност да се насладят на шофиране по затворени планински пътища, докато партньорът Примекс – Гуми и Сервиз гарантираше сигурността и доброто сцепление на всички участници.

Bansko Premium Rally


Стартът беше даден на 26 април 2024 година, като близо 70 автомобила преминаха през затворения за събитието маршрут от Банско до местността „Шилигарника“. Участниците тръгваха един след друг, а движението в противоположната посока беше спряно по време на тяхното преминаване. За още по-голямо вълнение се проведе незабравим преход с ATV и UTV в Пирин планина.

На централния площад в Банско хиляди фенове приветстваха мощните автомобили, а най-любопитните успяха да се регистрират за безплатно крипто обучение в BoneV Academy Гостите на събитието имаха възможност да чуят ръмженето на мощните двигатели и да разгледат десетките автомобили, както и да се консултират безплатно за придобиване на нови автомобили чрез 7CARS, които разполагат с над 10-годишен опит в вноса на превозни средства.

Събитието се проведе с подкрепата на Община Банско която поднесе на всички присъстващи много положителни емоции и фолклорна програма. Десетки души се качиха на тестовите автомобили на Maserati – Auto Italia за едно незабравимо изживяване. Първият електрически SUV на Maserati, Grecale Folgore, беше представен пред публика в Банско по време на Премиум Рали София – Свети Влас, като събралото се множество изрази възхищение към новия модел.

Greece Premium Rally

Много награди зарадваха пълнолетните посетители, които се включиха в специалните предизвикателства на 8888.bg, които подкрепят отговорната игра. На следващия ден десетките конски сили на премиум автомобилите пристигнаха в Гърция. В неделя на площад „Аристотел“, в сърцето на Солун, суперколите привлякоха хиляди фенове. Най-голям интерес предизвикаха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни автомобили, събрани на едно място. Повече снимки и видеа от „Supercars DreamDrive“ може да видите в социалните мрежи на Премиум Рали София – Свети Влас във Фейсбук и Инстаграм, като автор на снимките е Светослав Ханджийски.

Събитието се проведе с подкрепата на Евролинк, Pulse, Tailor Made by BatChavo Inside, Община Банско и Bansko The Club. Сезон 2024 на Премиум Рали София – Свети Влас беше реализиран с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Авто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria и РАДИО 999.

Premium Rally
Premium rally 2024
Premium rally Sofia StVlas