Skip to content
Начало » Предизвикателство за суперавтомобили в Paradise Center

Предизвикателство за суперавтомобили в Paradise Center

5watermarked-IMG_7021

Интересните новини, свързани с нашата страст – автомобилите, продължават с още едно вълнуващо събитие, а именно стартът на „Празник на Скоростта 2015”.

В организацията се включва екипът на Премиум Рали София – Свети Влас, който заедно с Нисан София и GT-R клуб България обещават запомнящо се участие от тяхна страна.

Събитието за суперавтомобили ще стартира с ексклузивна DVD премиера на Сезон 2015 от Премиум Рали София – Свети Влас, която ще бъде представена пред участници и приятели на мероприятието. Домакин на DVD премиерата ще е лайфстайл комплекс Paradise Center, което придава допълнителен блясък на събитието до последен детайл.

EB5A4044Официалният старт на „Празник на Скоростта 2015” ще е на 19-ти септември, след 12.00 часа на обяд. От открития паркинг на Paradise Center ще тръгнат десетки търсещи адреналина водачи на суперавтомобили в посока Банско-Разлог. Дните по време на събитието ще бъдат изпълнени с вълнуващи изпитания и атрактивни демонстрации на майсторски умения пред многобройна публика.

Във връзка с „Празник на Скоростта 2015” ще бъде организирана специална томбола в Paradise Center, която започва от 1-ви септември. Щастливецът, изпратил най-атрактивната снимка с брандирания GT-R, паркиран на главния вход на лайфстайл комплекса, ще спечели уикенд за двама по време на „Празник на Скоростта 2015” в Банско-Разлог.

 За участие и повече информация: www.premiumrally.com

Очакваме Ви!