Skip to content
Начало » Забележителен Старт на Премиум Рали – София Свети Влас 2016

Забележителен Старт на Премиум Рали – София Свети Влас 2016

_MG_5348

На 10-ти Юни, в 12:00 часа на обяд, бе даден стартът на Сезон 2016 на Ралито за суперколи в България. Петдневното приключение на 35-те екипажа започна от Марина “Диневи”, Свети Влас.

_MG_5362На челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили – Lotus Exige Cup R, последван от останалите отбори с не по-малко интересните: Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други. Благодарение на мобилния оператор Макс, стартът можеше да се гледа на живо онлайн.

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас включва България и Гърция, като в Южната ни съседка към кордона от забележителни автомобили ще се включи и чуждестранен формат за суперколи.

_MG_5439

Част от изпитанията, очакващи участниците, са най-бърза обиколка на писта, драг, щафета, “точни езди” и скрити локации. Допълнително, екипът на Премиум Рали София – Свети Влас се е погрижил и за забавната част в мероприятието. Във всеки град са организирани тематични партита, част от които са отворени за всеки желаещ да се присъедини.

_MG_5456

Впечатляващият финал ще бъде за втора поредна година пред хотел “Маринела” в гр. София от 17:00 ч., този път на 13-ти Юни.

Събитието се подкрепя от Motobul, Orlen oil, Eurolink, Хотел “Маринела”, GOTO: Бижутерия и Диаманти, Застрахователно Дружество Asset, “Пирин Голф”, Мобилен оператор Макс, Boutique Room 11, Top Gear и Специализиран Сервиз за луксозни автомобили Bat Chavo.

_MG_5433