2023 Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante

Когато Aston Martin представи DBS 770 Ultimate през януари, също обяви кабрио версия, но показа само купето. Базираната в Gaydon луксозна марка сега запълва празните места, като разкрива умопомрачително прекрасния Volante. Това е по-редкият от двата стила на каросерията, тъй като ще бъдат произведени само 199, докато моделът с фиксиран покрив ще получи 300 екземпляра.

Рядко имаме възможност да кажем това за нова кола, но няма такова нещо като лош ъгъл на този зашеметяващ автомобил. Въпреки че външният вид е субективен, никой не може да отрече, че това е най-мощният пътен автомобил Aston Martin, създаван някога. Наистина, той използва подобрен 5,2-литров V12 със 770 к.с. (оттук и името), който работи до 759 конски сили. Звярът с двойно турбо осигурява огромен 900 нютон-метра въртящ момент от само 1800 об/мин за безпроблемно каране.

Въпреки че е разпродаден, AM премина през трудностите да пусне конфигуратор с множество цветове, от които да избирате както за екстериора, така и за купето. Автомобилите със специално издание рядко могат да се конфигурират, но това има опции, вариращи от хромирани или черни значки до пакет от въглеродни влакна.

Всички купета и кабриолети се возят на специално изработени 21-инчови джанти със сложен дизайн с много спици, извлечен от сплавите, монтирани на Valkyrie и уникалния Victor. Колелата – чието почистване изглежда е истинска болка – се предлагат в сатенено сребристо или сатенено черно, като последното се предлага и с диамантено струговано покритие.

Производството вече е започнало и първите доставки до клиентите са планирани за третото тримесечие на 2023 г.

Галерия:

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *