Skip to content
Начало » 2023 Aston Martin DBS 770 Ultimate

2023 Aston Martin DBS 770 Ultimate

Всяко хубаво нещо си има своя край. Това е клише, което перфектно обобщава Aston Martin DBS 770 Ultimate. Автомобилът, който виждате тук, представлява върха на производството за текущото поколение DBS, което е престижен начин да се каже, че това е края на линията. Не е сигурно дали табелата с името ще се върне с чиста мощност V12, но 770 Ultimate излиза на сцената като най-мощният DBS на всички времена.

Като такъв вероятно можете да познаете какво означава 770. Това са конските сили на 5,2-литровия V12 с двойно турбо, заедно с 900 Нм въртящ момент.

Визуално DBS 770 Ultimate се движи на специално изработени 21-инчови джанти, налични в три варианта на покритие. Дългият преден капак включва нов вентилационен отвор на двигателя тип “подкова”. Цялостния бодикит е изграден от множество карбонови елементи.

Вътре има стандартни седалки Sports Plus, обвити с ватирана кожа и алкантара. Специалната контрастна тапицерия е ексклузивна за 770 Ultimate и, разбира се, може да се забележи специална емблема, идентифицираща мястото на всеки автомобил в производствена серия от 499 автомобила.

Галерия: