Skip to content
Начало » Игри с коли

Игри с коли

С непрестанно развиващите се технологии, видеоигрите също придобиха съвсем нов облик и измерения.

Новите игри с коли с лекота успяват да ни потопят в една паралелна вселена, където въображение и реалност се преплитат, за да позволят на играча да преодолее страховете си и да изживее най-смелите си мечти.

Състезателните игри са истинска класика, а новото поколение автомобилни игри ще изпълнят с адреналин ежедневието на всеки геймър, любител на жанра.

Ето някои от най-добрите такива:

Gran Turismo 7

Gran Turismo е автомобилен симулатор от най-висок клас, който предлага реалистично изживяване с изключителна графика. Разполагате с над 400 коли, сред които редки модели и легендарни автомобили, а пътят към тях е изпълнен с предизвикателства и състезания по уникални писти.

Подробности като пазар за коли втора употреба, автомивка и смяна на маслото, допринасят за още по-близък контакт с действителността.

Стотици автомобилни части и бои, създадени като реплика на действителни такива, позволяват да се ъпгрейдне и оборудва автомобила, така че да задоволи и най-големия каприз.
GT 7 може да се играе на PlayStation 4 и 5, а се обмисля и вариант за PC.

Forza Horizon 5

Тази изумителна игра ви потапя в един постоянно развиващ се отворен свят и поднася екстремни приключения с мечтания автомобил из екзотичните пейзажи на Мексико.

От жаркото слънце и дълбоките пясъци на пустинята, през буйната растителност на джунглата, древни храмове, романтични плажове и исторически градчета, чак до върха на заснежен вулкан, Forza Horizon изпитва способностите на всеки запален геймър. Пред вас стоят стотици изпитания в една многопластова кампания, където ще срещнете много нови персонажи, ще трупате точки и награди и ще преодолявате изпитанията на динамичния климат и постоянно променящата се обстановка.

Можете да строите писти и препятствия, които да споделяте с други играчи, а персонализирането на любимите автомобили става до най-малкия детайл. Forza Horizon ще ви радва както на Xbox, така и на PC.

Need for Speed Heat

Need for speed е сред най-култовите състезателни видеоигри за всички времена.

Геймплеят в новата част на играта се развива в отворения свят на Palm City – виртуална версия на Маями и заобикалящите го райони. За феновете на поредицата няма да е изненада, че отново ще играят на котка и мишка с полицията.

Ако състезанията през деня имат по-регламентиран характер, то нощните гонки никак не се харесват на полицейските патрули. Вълнуващо е да се състезавате срещу топ противници, но съвсем друго ниво на адреналин е да го правите, докато се опитвате да надхитрите полицията. А тя никак не се дава лесно.

Играта върви на PlayStation 4, Xbox One и Windows.

GRID Legends

GRID е сред иконичните заглавия в жанра и се завръща с брутален реализъм, екстремно шофиране и невероятна графика.

Играта ви дава максимална свобода на избор. От легенда в автомобилния спорт с мечтания състезателен отбор, покоряване на стотици писти и създаването на любимата кола, до надпревари с автомобили от различни класове по вълнуващи терени, построяване на собствени предизвикателства и мултиплейър с приятели.

Избирайки GRID Legends, ще имате уникалната възможност да кръстосвате платформи и да играете с приятели едновременно от конзола и компютър.

DIRT 5

DIRT 5 гарантира незабравимо офроуд приключение по терени на екзотични дестинации из целия свят. Всяка локация ви предизвиква с динамична околна среда с непредвидим климат и опасни състезания, при които стратегията е по-важна от скоростта.

Играта поднася богата селекция от автомобили с разнообразни възможности и външен вид. От класически рали модели, до модерни суперколи и джипове с огромни гуми.
DIRT 5 е на разположение за РС, PlayStation и Xbox.

Преди да си изберете игра за компютър, трябва да сте сигурни, че той отговаря на изискваните параметри.

Минималните изисквания за повечето игри с коли от този клас са:
– Windows 10 или нагоре
– Процесор: Intel Core i5-4460
– РАМ: 8GB
– Свободно пространство на диска: поне 100GB

Автор: Теодора Димитрова