2020 Novitec F8 Tributo

Първият тунинг пакет за Ferrari F8 Tributo е вече факт. Немската фирма Novitec направи подобрения в производителността, добави нова изпускателна система и комплект джанти.

3.9-литровият V8 с двойно турбо на е получил допълнителни 67 к.с. за обща мощност от 787 к.с., заедно с увеличение на въртящия момент от 112 Нм, до общо 882 Nm. Подобренията се постигат чрез plug-and-play контролен модул, който модифицира картографирането за впръскване на двигателя, запалване и електронно управление на налягането.

Увеличението на мощността е достатъчно, за да скъси времето за спринт от 0 до 100 км/ч до само 2,7 секунди. Максималната скорост се увеличава до над 340 км/ч. В допълнение, новата изпускателна система от неръждаема стомана подобрява нотката на отработените газове с въглеродни и неръждаеми накрайници.

Джантите са специално изработени ковани Vossen. Те са с размери 21 инча отпред и 22 инча отзад. Предлагат се 72 различни цветови варианта. Спортните пружини доближават каросерията до земята, по-точно на 35 милиметра.

Галерия:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.