Skip to content
Начало » 2023 Mansory Dawn Pulse Edition

2023 Mansory Dawn Pulse Edition

Mansory отново тунингова Rolls-Royce Dawn след изданието Silver Bullet, което беше представено през 2021 г. Този път противоречивият тунер се отклони от темата „феномен роудстър от 20-те години на миналия век“ и заложи на иновативното преобразяване.

Наречен Pulse Edition, модифицираният Rolls-Royce Dawn е с каросерия, изцяло боядисана в бяло. Има дори малък спойлер на ръба на капака на багажника, както и спортен дифузьор. Дори 22-инчовите V.6 джанти са боядисани в бяло.

На много места са използвани оранжеви акценти, за да накарат колата да се открои, и това включва покрива, част от решетката и фаровете. Mansory не споменава материалите, използвани за наличните комплекти, но знаейки компанията, очакваме въглеродни влакна като основна рецепта.

Темата оранжево-бяло продължава и вътре, като това включва постелките, седалките и волана, който изненадващо изпъква с този много лъчист и цитрусов цвят.

По отношение на производителността, тунерите споменаха, че изданието Dawn Pulse идва с новоразработено спортно окачване и високопроизводителна спортна изпускателна система с бели четворни накрайници. Не бяха споменати окончателни цифри за мощността на двигателя, но ако Silver Bullet Edition е някаква индикация, то мощността е увеличена поне до 730 конски сили и 1000 Нм.

Галерия: