Skip to content
Начало » Premium Rally 2013

Premium Rally 2013

Това лято ще бъде по-интересно и по-горещо от всякога, обещават екипът на Premium Rally. Маршрут 2013 ще разходи 60 суперавтомобила за 5 дни из нашата родина, минавайки през София, Пловдив, Свети Влас, Слънчев Бряг, Варна, Русе и с финал отново в столицата.

За момента част от потвърдилите за участие познати на всичките ни светски личности са бизнесменът Петко Димитров, Мис България Юлия Юревич, автомобилният състезател Жоро Танев и от скоро набралата популярност дрифт състезателка Ива Русинова. Тече бурна подготовка на 5-те главни партита в част от най-актуалните заведения в страната. Хората на нощния живот ще могат да се насладят на тематични партита в заведения от ранга на Night Flight, Bar Flight, Histeria, Brilliantin и BeSo.

За автомобилните ентусиасти със състезателен “дух” организаторите на Premium Rally са подготвили интересен полу-ден на писта “Дракон” до гр. Пловдив с още по-интригуващи състезания и награди от техните партньори като Top Gear, mobile.bg, BGMotorsport и много други.

Записването за ралито е вече активно от 1 Май в официалния сайт на Premium Rallywww.premiumrally.com, чрез форма за попълване, като целият пакет за участие включва всички нощувки в хотели 4 или 5 звезди, СПА процедури, подаръци, промо пакети, участие по желание на писта “Дракон”, награди и най-важното възможността да си част от най-атрактивното и пълно с адреналин събитие това Лято.

“Фотосесията е с любезното съдействие на CAR OUTLET и Nikolina Kirova Photography”: