Skip to content
Начало » 2019 Mansory Billionaire

2019 Mansory Billionaire

Тунинг кралете от Mansory преобразиха величествения Rolls-Royce Cullinan. Проектът е създаден в сътрудничество с немската модна компания Billionaire, като е получил именно нейното наименование.

Както при повечето проекти на Mansory, промените са изчерпателни. Долната предна част е напълно преработена с по-големи въздушни отвори и нов преден спойлер. Решетката и светлините остават същите. Предният капак е нов с линия на гънките, която се движи по средата. Калниците получават нови въздушни отвори и удължения на арките.

Отзад също има нова броня с големи въздушни отвори и четири накрайника на изпускателната система. Спойлерът на багажника е карбонов, а още един такъв е монтиран на покрива.

Mansory Billionaire стъпва на 24-цолови джанти, обути в гуми с размер 295/30R24. Салона е изключително елегантен, обвит в бяла кожа, а горната част на арматурното табло и задните части на седалките са с крокодилска кожа.

Под предния капак на стероидния Rolls-Royce лежи заводския V12, който е получил с около 40 к.с. и 100 Нм повече мощност. Крайните цифри са 610 к.с. и 950 Нм въртящ момент, достатъчно, за да се закове огромния SUV на 5-та секунда при спринт до до 100 км/ч. Максималната скорост на движение достига 280 км/ч.

Галерия: