Skip to content
Начало » Секс в колата

Секс в колата

Секс фантазия, фетиш, просто разнообразие или спонтанен изблик на страст – сексът в кола си остава класика. Освен романтично приключение, това е още един начин любимият автомобил да ви осигури приятна доза адреналин и удоволствие.

Място

Един от ключовите моменти за сексът в кола е намирането на подходящо място. Мисълта, че можете да бъдете хванати е част от любовната игра и основен фактор за нажежаване на страстите, но имайте предвид, че глобите за нарушаване на обществения ред са сериозни, а ако имате и други провинения, може да се стигне до временно лишаване от свобода.

Освен сблъсъци с полицията, вашите закачки могат да привлекат и вниманието на случайни минувачи, което ще създаде неудобство и за двете страни, и най-вероятно ще ви развали изживяване изцяло.

Желателно е сексът в кола да се практикува през нощта, на отдалечено от обществени места и улици място.

Мерки за безопасност

След като сте избрали идеалното място, трябва да сте сигурни, че сте взели мерки за безопасност. Не говоря за кондоми (макар че и те са задължителни). Автомобилът трябва да е правилно паркиран и изключен, а ръчната спирачка дръпната.

Колата в никакъв случай не бива да е в движение! Дори да сте любители на адреналина, бъдете отговорни както за своя живот, така и за живота на другите хора.

Размерът има значение!

За колата говорим… По-големите автомобили носят повече комфорт и свобода за действие. Недостатъкът е, че са по-забележими. Сексът в малка кола също не е за пренебрегване, защото създава повече интимност и ви кара да бъдете по-изобретателни с позите. Трябва само да внимавате за схванати крайници и съприкосновение с нежелани твърди предмети …

Тъмни прозорци

Колите със затъмнени прозорци са перфектни за любовни игри и уединение. Ако не разполагате с такива, може да използвате сенници.

Предната седалка

Ако сте на предната седалка, добре е да не сте на шофьорското място, за да намалите риска от нежелани инциденти. Свалете облегалката и дръпнете седалката максимално назад, за да имате повече място за действие.

Задната седалка

Задната седалка е по-практичният избор, защото дава възможност за повече пози и комфорт, особено ако избутате предните седалки напред.

Предварителна подготовка

Всички сме наясно, че спонтанната страст носи най-голямо удоволствие и е най-запомняща се, но няма да е лошо да сме взели и някои предварителни мерки.

Пакет с мокри кърпички и едно одеяло в багажника на никого няма да натежат. В миг на върховна наслада и страст, телесните течности не правят впечатление, но след финиша, следите от тази среща могат да останат за дълго време.

Ако сексът в колата е нещо очаквано, препоръчително е дамата да е облечена с рокля или пола.

Времетраене

Сексът в кола е вълнуващо преживяване, но не е за продължителни „сеанси”.  Действайте по същество и не му мислете много, за да няма почукване по стъклото от близкия патрул.

Автор: Теодора Димитрова