Skip to content
Начало » Предстои шестият пореден Volkswagen Club Fest

Предстои шестият пореден Volkswagen Club Fest

Наближава едно от най-зрелищните автомобилни събития в България – Volkswagen Club Fest.

На 28 и 29 Март, Интер Експо Център отново ще бъде домакин, посрещайки всички почитатели на немската марка в зали No:5 и 6.

Популярният Volkswagen Club Fest се провежда за шеста поредна година у нас, като идеята за организиране на подобен тип автомобилен салон, на който да бъдат изложени основно коли на фенове, се роди още през 2009 г. на Общото събрание на членовете на “Клуб на привържениците на Фолксваген в България”.

За шести път гостите ще имат възможността да изплакнат очи по легендарни заводски и тунинговани возила, дело на гигантския концерн Volkswagen Group. Миналата година залите бяха изпълнени с над 80 автомобила, като участие взеха собственици от Сърбия, Черна Гора, Италия, Румъния, Гърция и др. Без съмнение и тази година организаторите са подготвили приятни изненади, сред които увлекателни игри с награди, музикална програма и главозамайващи “фолксвагенови” адреналинки.

Изложението се организира от Клуб на привържениците на Фолксваген в България с подкрепата на Порше БГ ЕООД – официален вносител на VW за България.

За повече информация: vwclub.bg/fest

Очакваме ви на 28 и 29 Март, от 9:30 до 17:00 ч. в Интер Експо Център!

Volkswagen Club Fest 2015

„От фенове за фенове“