Skip to content
Начало » Volkswagen Club Fest 2014

Volkswagen Club Fest 2014

За пета поредна година почитателите на Volkswagen успяха да се насладят на грандиозно изложение, проведено на 15 и 16 Март в Интер Експо Център, София. Под добре познатото мото “От фенове за фенове“, организаторите от “Клуб на привържениците на Фолксваген в България изпълниха залите с 80 класни автомобила, като тази година имаше участници от Сърбия, Хърватска, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Италия, Румъния и Гърция.

На централен подиум, заобиколен от цветя, бе изложен автомобила на трагично загиналия Красимир Балкански – Madcap. Стените на залите бяха изпълнени с негови снимки и лични фотографски кадри.

Сред най-впечатляващите и мощни автомобили на изложението бяха VW Golf 7 R, Audi S1 на Prospeed, Audi IMSA GTO на Drag Power, фамозно реставриран VW Beetle от 1946г и др. Място в залата намериха и автомобили от други марки на концерна Volkswagen – Skoda и Seat. Щандовете на партньорите бяха пълни с разнообразни продукти за поддръжка и тунинг, а организаторите за поредна година поднесоха много забавления и награди.

Освен от бляскавите Volkswagen автомобили, вниманието на посетителите бе завладяно и от прелестните момичета, за които сме ви отделили специална галерия.

Ето и най-запомнящите се моменти от Volkswagen Club Fest 2014: