Skip to content
Начало » STI E-RA

STI E-RA

2022 Subaru STI E-RA

    Subaru официално представи концептуален състезателен електромобил, наречен STI E-RA. Целта на проекта е придобиване на опит по отношение на новите технологии в света на моторните… виж още »2022 Subaru STI E-RA