2022 Mansory Mercedes-Maybach S-Class

След Mercedes-Maybach GLS, тунинг маниаците от Mansory се докопаха и до свръхлуксозната S-класа. Колата е усъвършенствана по отношение на екстериор, интериор и производителност.

За подобрението на дизайна са използвани олекотени карбонови части за въздухозаборници, прагове, спойлер, външни огледала и дифузъри. Задната престилка може да бъде поръчана със или без централна спирачна светлина, в зависимост от предпочитанията на клиента. Монтирани са специално разработени гланцови джанти с размери 22-цола, комбинирани с гуми с размери 265/30 R22 на предната и 305/25 R22 на задната ос.

Интериора е изцяло обвит с фина кожа, като включва и различни карбонови акценти. Педалите са от алуминии, и вероятно дори и върху тях присъства логото на тунинг компанията.

Mercedes-Maybach S-Class от Mansory е с подобрена производителност с помощта на модифицирано ECU устройство (Mansory Performance PowerBox), комбинирано с 4-тръбна спортна изпускателна система. Общата изходяща мощност е 720 к.с. (+ 108 к.с.) и 1000 Нм (+ 100 Нм) максимален въртящ момент.

Галерия:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.