Skip to content
Начало » 2021 Bentley Flying Spur Mulliner

2021 Bentley Flying Spur Mulliner

Bentley Mulliner официално показа новия Flying Spur по време на седмицата на автомобилите в Монтерей, Калифорния.

Най-луксозната версия на британската лимузина е изпипана ръчно именно на острова. Промените включват ексклузивни 22-цолови джанти, боядисани в полирано сиво, подменени предни решетки, оформени като хиляди малки диаманти и ослепителни фарове, обвити от кристали.

В салона нещата стават наистина сериозни. Стилни седалки от естествена кожа продължават мотива на диаманта, като всяка от тях е със зашити 712 шева. За изработката им са били необходими цели 18 месеца! Дистанционното на колата е облицовано със същата кожа, каквато е използвана за седалките.

Контролните уреди също са направени със специален дизайн, отговорящ на лукса на Mulliner. Отзад, пътниците имат на разположение индивидуални масички, подобни на тези в самолетите, облицовани с кожа и сгъващи се електрически.

Bentley Flying Spur Mulliner се предлага с двигатели V8, W12 и V6 хибрид. Най-мощният 6,0-литров W12 генерира мoщнocт oт 635 к.с. и максимален въртящ мoмeнт 900 Нм. Осемстепенна aвтoмaтичнa трaнcмиcия изстрелва автомобила до 100 км/ч за 3,8 секунди, а максималната скорост надвижение е 333 км/ч.

Галерия: