Skip to content
Начало » 2021 Bentley Continental GT Speed

2021 Bentley Continental GT Speed

Запознайте се с новия Bentley Continental GT Speed ​​- най-фокусираният върху представянето Bentley, правен някога. Този модел от трето поколение предлага лукс и производителност в пакет Grand Touring.

Новият Continental GT Speed ​​е оборудван с усъвършенствана технология на шасито и ново електронно управление на всички колела, което гарантира динамичния характер на скоростта и комфортните режими на шофиране. Когато автомобилът е в режим Sport, кормилното управление използва електронен диференциал с ограничено приплъзване с Bentley Dynamic Ride, за да подобри пъргавината.

Задните колела се управляват в посока, обратна на предните колела по време на бърза смяна на посоката, когато автомобилът е на ниски и минимални скорости; докато при високи скорости задните колела остават в същата посока като предните, за да подобрят стабилността.

Контролът на сцеплението и разпределението на въртящия момент са реконструирани във всички режими на задвижване. Режимът Комфорт осигурява цялостен баланс на сцепление между предните и задните колела, докато спортният режим е коригиран със задно разпределение на въртящия момент при всякакви условия на шофиране.

В комфортен режим eLSD увеличава страничния капацитет, подобрява надлъжната стабилност, подобрява регулируемостта на дросела и подобрява сцеплението.

Bentley Continental GT Speed разполага с 6,0-литрови W12 TSI двигател с мощност 650 к.с.и 900 Нм въртящ момент. Максималната скорост е 335 км/ч, а ускорението от 0-100 км/ч се постига за 3,5 секунди.

Технически данни:

[one_third]

{{percmaxnr}}
куб. см.
Обем на двигател
[/one_third]

[one_third]

{{percmaxnr}}
к.с.
Мощност
[/one_third]

[one_third]

{{percmaxnr}}
Нм
Въртящ момент
[/one_third]

.

[five_sixth]

Ускорение 0-100 км/ч
{{perc-decimal}} сек.
[/five_sixth]

.

[five_sixth]

Максимална скорост
{{percmaxnr}} км/ч
[/five_sixth]

Галерия:

Видео: