2018 Mercedes-AMG S65

Гигантът Mercedes показа новите S-Class купе и кабрио на посетителите на култовия автосалон във Франкфурт. Моделите носят почерка на серията, но има и куп новости, които просто трябва да обсъдим.

Започвайки от обновените брони, минавайки през подобрената оптика до доизкусурената радиаторна решетка, сякаш S-Class е с нови доспехи. Впечатление правят и новите ауспухови тръби. Окачването Magic Body Control също е преработено, което съдейства за по-лесното управление на колите.

Голяма част от нововъведенията в интериора са ни познати от последната модификация на E-Class. Заемките включват сензорен волан, 12.3-инчови екрани и високотехнологична информационно-развлекателна система COMAND.

Готина добавка е системата Energizing Comfort, която се грижи от една страна за контрол върху режима на работата на двигателите, а от друга – за удобството на пътниците. Те могат да се насладят на подгряване и масаж, докато се возят удобно в седалките си, например.

Най-мощните версии на новите Mercedes-Benz S-Class са AMG S 63 с 4-литров V8, който осигурява 612 коня и 900 Нм, и AMG S 65, задвижван от 6-литров V12 с 630 коня и 1000 Нм.

2018 Mercedes-AMG S65 галерия:

Автор: Емануила Гавраилова

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *