Skip to content
Начало » 2017 VOS Performance Huracan Spyder

2017 VOS Performance Huracan Spyder

С настъпването на 2016 г. Huracán има вече своята открита версия, върху която дизайнерите на VOS Performance демонстрират своята тунинг концепция.\

Преобразяването е разчетено с предимно карбонови елементи като започнем от допълнителния спойлер, подсилващ агресивната предница и стигнем до детайли като капака на резервоара и страничните огледала. По-забележителни са трансформациите по задната част на автомобила, където се ползва неподвижно крило, а за писта е предвиден механичен спойлер. Съществен акцент във визията оставя дифузьорът. За джантите специалистите са се доверили на Mansory. Черни и с оранжеви ивици, те само подсилват ефекта от различните по размер гуми – 245/30 ZR20 отпред и 325/25 ZR21 отзад . Завършек на визията дават избраните от VOS пружини на H&R, които намаляват височината на Lambo-то с 3,5 сантиметра.

Интериорът не ни оставя равнодушни с лостчетата зад волана, вътрешните дръжки на вратите, средната конзола и вентилационните отвори, изпълнени от прозрачен карбон. За изпускателната система доверие са получили титанови ауспуси със зверски гърлен звук на Akrapovic, които пестят 20 кг. от общото тегло, а в същото време правят Huracán с 20 к.с. по-мощен.

Редактор: Емануила Гавраилова