Skip to content
Начало » 2017 Techart Grand GT

2017 Techart Grand GT

Професионалистите от Techart са се погрижили за още едно Porshce – този път от студиото са преработили Porsche Panamera в зверски мощния и стабилен Techart Grand GT.

Нека започнем от вътрешността на колата – от Techart предлагат набор от кожи, алкантара и карбон, които да се съчетаят според исканията на клиента. Също така са поставени алуминиеви педали и нов спортен волан.

В предната част на автомобила се забелязва новата престилка с уголемени въздухозаборници и интегриран сплитер. Спортният характер на машината е подчертан от централния въздушен отвор. Стандартните предни светлини и АСС сензорите са наместени в предните въздушни отвори. От TechArt са сменили и предния капак с нов карбонов такъв с въздуховоди и куполи.

Отстрани тунерът е заложил на по-широки прагове и гнезда на калниците, поради което автомобилът е с 50 мм по-широк отпред и с 80 мм – отзад.

В задната част се откроява нова престилка с прибавъчни въздушни отвори. Към задния дифузьор с четири перки са инсталирани два титанови накрайника с карбоново покритие, а също е сложен и нов заден спойлер.

Видът на колата е завършен от 22-инчови джанти, поставени в гуми-валяци с размери 285/30 отпред и 335/25 отзад.

Techart Grand GT галерия:

Автор: Емануила Гавраилова