Skip to content
Начало » 2012 Lexus LF-LC Blue

2012 Lexus LF-LC Blue

Lexus разкри нова зашеметяваща LF-LC Blue концепция, по време на международно автомобилно изложение в Сидни. Това е втората версия на прототипа LF-LC, след неговия официален дебют в Детройт, по-рано през годината.

Изцяло новият Lexus LF-LC Blue е вдъхновен от лъскавия синкав цвят на популчрните австралийски скъпоценни камъни Опал.

Под синята кожа на LF-LC са комбинирани модерни технологии и материали, даващи отлична представа за това какво ще е бъдещето на спортните автомобили на компанията. Шасито е изградено от масивни въглеродни влакна и специални алуминиеви сплави, благодарение на което е постигнато ултра леко тегло.

Прецизността и желанието на компанията да създаде неповторимо усещане при шофиране на автомобила, е силно изразено в интериора на LF-LC Blue, който изразява хладната атмосфера на съвременни те технологии, с меки текстури и елегантни форми. Благодарение на съвременни сензорни дисплеи, водача извършва контрол лесно и удобно, без преместване на позицията или отклонения на погледа.

Под капака на LF-LC Blue е внедрено ново поколение Lexus Hybrid Drive система, генерираща обща мощност от 500 конски сили.