Финал на ралито за суперколи в София!

Петото издание на „Премиум Рали София – Свети Влас” ще има бляскав финал в столицата. На 17 юни от 18:00 часа пред хотел „Маринела” ще се съберат мощните автомобили, където ги очаква състезание за най-добра генерация. Отборите ще започнат деня си в румънската столица Букурещ, откъдето ще се отправят към писта Русе. Там те ще се състезават за скорост и най-добро време. Сред партньорите на писта Русе е създателят на българския суперавтомобил S I N, Росен Даскалов.

Зрителите пред хотел „Маринела” ще се полюбуват и на специална селекция екзотични коли, осигурени от Eurolink. Porsche Turbo S TechArt, Aston Martin Rapide, BMW X5M Schnitzer, BMW X6M, Audi R8, Polaris Slingshot и Dodge Charger от Ескал Флийт Карс са само някои от тях. С присъствието си ще ни зарадват и професионалистите от Mirafiori, а също и над 50 мотористи от Sofia Riders. Като имаме всичко това предвид, обещанието на екипа на събитието звукът да се носи чак до японския ресторант UMAMI ни се струва напълно възможно.

Петата годишнина на Ралито ще бъде отбелязана с невиждано досега в България парти с автомобилен привкус. За целта организаторите са ангажирали Киноцентър Бояна. Присъстващите ще прекарат нощта в присъствието на впечатляващи автомобили – взели участие в Ралито, колекционерски и реквизитни издания, такива, използвани в кинопродукциите The Expendables и The Hitman’s Bodyguard, както и два дрифт модела от отбора на Mirafiori.

Финалното парти е подкрепено от GOTO Jewellery & Diamonds, които ще направят специална отстъпка във всичките ли локации в България и Марбея при представен билет от събитието. За настроението на компанията ще се погрижат рапърът 100 Kila и DJ-ите Bumbo и Jana.

Награждаването също ще се проведе в Киноцентър Бояна, като тази година наградите за първите три места са предоставени с любезното съдействие на семейно имение Zornitza Family Estate.

Имението се намира на 7 км. от Мелник и съчетава всичко необходимо за една вълшебна почивка – природа, уют, отлична храна, лукс и отлично обслужване. То разполага с 6 изискани вили, целогодишно топъл външен басейн, ресторант с перфектна авторска кухня и винарска изба с богата селекция.

Ресторантът aEstivum залага на био продукти и трюфели, отглеждани в екофермата на имението. Бутиковите вина, които се предлагат, също са произведени от собствените лозя на Zornitza Family Estate.

Билети за Финалното Парти може да намерите тук: http://www.eventim.bg/en/tickets/premium-rally-grand-finale-party-sofi-dekor-saint-paul-kinocentr-nuboyana-464768/event.html
Застрахователна компания Asset ще подкрепи Премиум Рали София – Свети Влас за втора поредна година.
Събитието се подкрепя от Motobul, Orlen oil, Eurolink, Ресторант “Умами” , Vega Star Trading, BBC Top Gear Bulgaria и други.
Повече информация за Събитието може да намерите на: www.premiumrally.com

Добави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *