Skip to content
Начало » Разбиващо Парти в клуб PLANET La Dolce Vita от Premium Rally SOFIA – ST. VLAS

Разбиващо Парти в клуб PLANET La Dolce Vita от Premium Rally SOFIA – ST. VLAS

Трети чек пойнт от предварителния маршрут на PREMIUM RALLY SOFIA – ST. VLAS e клуб PLANET La Dolce Vita. PREMIUM BLACK Party е тематиката на събитието със специален гост DJ STANCHO, който ще представи най-новите и актуални тенденции в R’n’B  и Hip-Hop музиката. От друга страна участниците на PREMIUM RALLY SOFIA – ST. VLAS ще се представят както винаги подобаващо с атрактивни автомобили, парти настроение и стил.

… Остава само да броим минутите до 18 Юни и да сме едни от първите на „стартовата линия“ пред PLANET La Dolce Vita от 23:00часа.

Premium Rally е събитието, което Ви дава шанса да се откъснете от ежедневието си, да се насладите на възможностите на автомобила си по специално избрани маршрути и състезания на писти, а вечерно време на разпуснете на специално подготвените партита в най-добрите клубове на градовете от маршрута. Очакват Ви много изненади, гостуващи български и чуждестранни изпълнители. За желаещите да се възползват от останалите места в лимитираната квота за отбори могат да попълнят формата за участие на сайт: premiumrally.com , както и да следят тяхната Facebook страница за повече новини около събитията: facebook.com/premiumrally.

Следващото събитие ще се състои на 25 Юни (Вторник) в панорамата на столичното заведение CORNER Bar|Dinner, където Ви очаква специална заря по случай финала от предварителни събития и наближаващия Старт на едно наистина PREMIUM Лято.

Можете да се насладите на снимките от коктейлното парти в клуб Candy, Kempinski Hotel Zografski от 11 Юни тук: goo.gl/goC5p

Фотографиите за публикацията са предоставени от David Mirov Photography.