Skip to content
Начало » Готови ли сте за цунами от екзотични коли в Свети Влас!

Готови ли сте за цунами от екзотични коли в Свети Влас!

Атмосферата на тазгодишното пето юбилейно издание на бляскавото „Премиум рали София – Свети Влас” ще обедини феновете с бензин в кръвта, впечатляващи автомобили и много красиви жени. Може да се присъедините към уникалното събитие на 15 юни от 11:00 часа на яхтеното пристанище „Марина Диневи” в Свети Влас.

Над 30 зверски автомобила ще се включат в ралито, като някои от тях са единични бройки както за България, така и за Европа. Почитателите ще се могат да видят няколко Porsche-та, AUDI R8, CL 63 AMG, няколко Nissan GT-R Black Edition, екстравагантния Polaris Slingshot, Lamborghini Gallardo, Aston Martin Rapide, Dodge Charger oт официалния вносител на Dodge за България – Ескал Флийт Карс, и още доста други!

В надпреварата ще се включи и рапърът 100 Кила, а автомобилът му обещава да събере погледите с оригиналния си дизайн. За поддържане на спортния дух организаторите на Ралито са се погрижили с много интересни изпитания – Драг, Италианско преследване и „точна езда”.

Вечерта преди старта на „Премиум Рали София – Свети Влас” традиционно се отбелязва в Planet Yacht Club на Марина „Диневи”. На 14 юни в 23:00 часа започва партито като гост-изпълнител ще е младата звезда ТИТА. Партньорите на Ралито от Motobul и Orlen Oil за поредна година ще предоставят страхотни автомобили – една от изненадите за присъстващите ще е новото Maserati SUV Levantе, паркирано пред самия клуб. След състезанието, което ще приключи в Арбанаси, е планиран шумен купон от Vega Star Trading.

За повече информация: www.premiumrally.com

Снимки: Мирослав Белев

Автор: Емануила Гавраилова