Skip to content
Начало » Cadillac Elmiraj Concept

Cadillac Elmiraj Concept

2013 Cadillac Elmiraj Concept

    Американският автомобилен производител Cadillac представи нов концептуален автомобил, наречен Elmiraj. Футуристичното возило събра погледите на посетителите на Pebble Beach Concours…