Skip to content
Начало » PREMIUM RALLY SOFIA – ST. VLAS „атакува“ писта Дракон, Пловдивско

PREMIUM RALLY SOFIA – ST. VLAS “атакува” писта Дракон, Пловдивско

Денят за Официален Старт на PREMIUM RALLY SOFIA – SAINT VLAS е Неделя, 14 Юли, от открития паркинг пред Търговски Център “Сити Център София”.

Автомобилите ще започнат да пристигат от сутринта и част от тях ще бъдат брандирани на място от специалистите на BG MOTORSPORT, a стартът ще бъде от 12:00ч. на обяд, като на всяка минута ще потегля по един отбор след сигнал, подаден от съдиите на мероприятието.

Първа дестинация е гр. Пловдив с междинна спирка писта „Дракон”, с. Калояново. Там атрактивните автомобили и техните собственици ще премерят (конски) сили в състезание за най-бърза обиколка. Сред желаещите да премерят сили на пистата ще бъдат Lamborghini Gallardo, Mercedes-Benz SLR McLaren, Bentley Continental GT, Ford Mustang GT500, Chevrolet Camaro, Porsche Carrera GT2 RS, AUDI S5 Black Edition и много други. Пистата ще е отворена за публика от 10:00часа с вход 5лв. за всички желаещи да се полюбуват на десетките атрактивни автомобили, част от PREMIUM RALLY SOFIA – ST. VLAS и многото адреналин!

Съдии от Съюза на Българските Автомобилисти са разделили отборите на три класа: GT (за спортни роудстъри) , туристически (за автомобили, предимно седани, над 2000 кубика) и SUV (за джипове).

Големите награди за пистата ще са предоставени с любезното съдействие на студио VILNER – Your style inside. Тези, които няма да успеят за пистата може да посрещнат участниците в гр. Стара Загора на 15 Юли около 13ч. – 15ч. в едно от най-атрактивните заведения в града – клуб BIANCO. Автомобилите ще бъдат паркирани пред самата Община в центъра, докато отборите почиват и се наслаждават на приятната обстановка в BIANCO, преди да потеглят към следващата главна спирка – СВ. ВЛАС.

Желаещите да се запишат могат да го направят на: premiumrally.com

Фотографиите за публикацията са предоставени от VILNER – Your Style Inside.