Skip to content
Начало » С откриващото парти на Премиум Рали София – Свети Влас започна обратното броене до пистата на Формула 1 – Хунгароринг

С откриващото парти на Премиум Рали София – Свети Влас започна обратното броене до пистата на Формула 1 – Хунгароринг

Откриващото парти на Премиум Рали София – Свети Влас събра стотици фенове на спортните коли, които споделят общата си страст към адреналина от шофирането, както и топ моделите на

Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, които нямаше как да останат незабелязани пред заведението. В Djanam Sky Club участници, партньори и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас се запознаха с  програмата на Сезон 2023, а организаторите разкриха всички детайли за предстоящото вълнуващо събитие.

От 21 до 25 юни всички ентусиасти ще запалят гуми не само в България, но и в Сърбия и Унгария, като ще имат рядката възможност да карат на писта, част от календара на Формула 1 – Хунгароринг.

С равен старт като във Ф1 всички участници с бензин в кръвта ще премерят сили в едно спортно, но в същото време нестандартно, автомобилно приключение с маршрут Свети Влас – София – Белград – Будапеща. Генерален спонсор на събитието са „Примекс – Гуми и Сервиз” и Michelin, които са подготвили впечатляващи награди за победителите в Ралито.

Всички, които искат да се насладят на уникалната атмосфера и над 40 спортни автомобила, могат да ги видят на 22 юни от 12:00 часа на Марина „Диневи”, на 23 юни от 12:30 часа ще открият София Мото Фест в парка на Летище София, както и в Сърбия пред Белград Уотърфронт на 24 юни от 12:30 часа.

На събитието в Djanam Sky Club бяха разкрити и плановете за разгара на лятото, когато Премиум Рали София – Свети Влас, заедно с Just Pablo ще нагорещят още повече атмосферата на 20 август на Морска гара Варна, където ще се проведе първото автомобилно събитие от този мащаб.

Сезон 2023 на Премиум Рали София – Свети Влас се провежда с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Aвто OFFnews, Trendy News, Eurica.me, Lap.bg, BRI4KA, HiLife, Code Fashion, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Суперколи, Facing The Sun, Versus Auto, Secret.bg, Анонс, Tuning.BG, Vipzona, Full Throttle Bulgaria.