Skip to content
Начало » Premium Rally стартира с лятно парти в клуб BeSo

Premium Rally стартира с лятно парти в клуб BeSo

Стартовият флаг на серията грандиозни събития от PREMIUM RALLY ще се „развее“ първо в клуб BeSo.

Самото Рали ще е средата на Юли месец тази година с подкрепата на City Center Sofia, Car Outlet, Vilner, BG Motorsport, TOP GEAR Bulgaria. Но нетърпеливите автомобилни (и не само) ентусиасти, могат да се насладят на едно предварително тематично Събитие с гостоприемството на клуб BeSo.

На 3 Юни в едно от най-актуалните заведения в столицата BESO ще се проведе “Be So Premium Party” под организацията на нашумялото Premium Rally. Грижата за доброто настроение на подбраните гости ще има DJ Versus, а атрактивните „ръмжащи“ автомобили на вече записали се участници ще “допринасят” за приятната атмосфера. Тематиката на събитието е Парти в бяло, за да се подчертае откриването на Летния сезон.

Самото Premium Rally ще се проведе от 14 Юли до 18 Юли, минавайки през 8 от най-големите градове и с тематични партита в най-актуалните заведения – Night Flight, Planet La Dolce Vita , Histeria, Брилянтин, Bar Flight.

Следващото събитие планувано от организаторите ще бъде коктейлна вечер в новооткрития бар в столичния хотел Кемпински-Зографски – CANDY Club на 11 Юни от 20:00 ., очаквайте повече информация и за него скоро.