Skip to content
Начало » Maserati представи най-добрите си модели на коктейл в ресторант “La Casa”

Maserati представи най-добрите си модели на коктейл в ресторант “La Casa”

Premium Rally

Първото предварително събитие от Премиум Рали София – Св. Влас за тази година, се състоя през изминалия уикенд в столичния ресторант “La Casa“.

Участници, партньори и приятели на ралито за суперколи присъстваха на ексклузивното представяне на програмата за Сезон 2015 от новия съдийски екип начело с г-н Владимир Илиев. Преди инструкциите на многократния рали шампион, гостите имаха и възможността да направят тест драйв на най-добрите модификации на Maserati Ghibli, Quattroporte и  GranTurismo, предоставени от Ауто Италия.

IPP_0552

За още по-доброто настроение на гостите се погрижи шеф Ангел Станков от ресторант „La Casa” със специални кетъринг и меню, разкриващи най-дълбоките тайни на средиземноморската кухня.

IPP_0400Ресторант La Casa е съчетание на стилна и уютна обстановка в сърцето на София. В просторната и цветна градина, летните вечери са допълнени с елегантни музикални изпълнения на живо.

Коктейлът се състоя с любезното съдействие на Мотобул и Орлен.

Тук можете да видите официалния тийзър за Сезон 2015 – http://vbox7.com/play:e1bb06787c

Премиум Рали София – Св. Влас започва след по-малко от месец с официални дати 16-19 Юни 2015. Желаещите да участват в Сезон 2015 все още може да го направят като се запишат на info@premiumrally.com.

IPP_0527

IPP_0471

IPP_0413