Skip to content
Начало » 2023 Pagani Huayra Dinamica Evo

2023 Pagani Huayra Dinamica Evo

В наши дни, около Pagani не се случва нещо съществено, освен случайните еднократни модификации на Huayra за богати клиенти. Създаването на индивидуален и изключително персонализиран продукт според високите стандарти за изработка на автомобилния производител обаче не е лесна работа и от тази гледна точка работата всъщност никога не спира в централата на в Сан Чезарио сул Панаро, близо до Болоня в Италия.

Новоразработеният модифициран роудстър Huayra се нарича официално Dinamica Evo и е поръчан от анонимен клиент на подразделението Pagani Grandi Complicazioni. Производителят на суперавтомобили от Италия не даде официална информация за конструкцията, но съобщи за съществуването й чрез каналите си в социалните медии.

Huayra Dinamica Evo е боядисана в кафяво, което е малко скучно за суперавтомобил, но този конкретен цвят е комбиниран със златисти акценти, които му придават много по-елегантен вид. Знамето на Италия може да се намери на предните крила на сплитера, докато страничните огледала изглеждат с модифицирана форма. Тези оранжеви маркери на предните калници са силен намек, че този Huayra е поръчан от американски клиент и скоро ще бъде изпратен до новия си дом в Америка.

Pagani не потвърди, че превозното средство е базирано на Huayra Roadster BC, но това изглежда като най-логично. В този ред на мисли, би трябвало да има на разположение 6,0-литров AMG twin-turbo V12 двигател, развиващ 802 конски сили и 1050 нютон-метра въртящ момент.