Skip to content
Начало » 2023 Mansory GT63 S E-Performance

2023 Mansory GT63 S E-Performance

Mercedes-AMG GT63 S E Performance е един от най-мощните модели, произлезли от Афалтербах.

Сънародниците му от Mansory, показаха, че могат да го направят още по-мощен. Разбира се, подобренията в производителността идват с визуални актуализации, с които немският тунер е известен.

Базовият 4.0-литров V8 двигател с две турбини е раздут от 831 до 880 конски сили и от 1470 до 1490 Нм въртящ момент. Увеличението на мощността води до по-висока максимална скорост от 199 мили в час (320 километра в час), с една десета от секундата по-бърз спринт до 62 мили в час (100 км/ч). Mansory твърди, че са добавени обширни модификации на шасито за по-добро управление и “максимална динамика”.

По отношение на дизайна, преобразуването включва изцяло карбонов преден капак с допълнителни въздухозаборници и различни аеродинамични части от леки въглеродни влакна, като нов заден спойлер. Новоразработените карбонови приложения запълват целия автомобил, за да завършат външния вид. Джантите от лека сплав, известни като “Тип Y.5”, са с диаметър 22 инча, добавяйки нотка стил към екстериора на автомобила.

Във вътрешността на Mansory за AMG GT63 S E Performance има декоративни части, изработени от карбон, различни кожени апликации с капитониране.

Галерия: