Skip to content
Начало » 2020 Porsche 911 Targa

2020 Porsche 911 Targa

По-рано тази седмица Porsche се възползва от възможността да разшири своята гама от модели 992. Новото произведение е Porsche 911 Targa, модел, който се оказа изключително популярен и по време на производството на поколение 991.

Targa дебютира във версии 4 и 4S със система за задвижване на четирите колела и класически боксерен шестцилиндров двигател. Основният елемент обаче е покривът. Напълно автоматичен, той може да се отваря и затваря само за 19 секунди.

Каросерията също се различава леко от останалата част от гамата. Арките на предните колела са по-широки и предния капак е малко по-различен. Задната част има по-голям заден спойлер с вградена светлинна лента.

В интериора на новото Porsche 911 Targa два тънки дисплея без рамка предоставят информация за водача, а превключвател управлява 10,9-инчовия централен екран на Porsche Communication Management (PCM). Стандартният PCM включва онлайн навигация, базирана на данни от роя, както и Connect Plus с Apple Car Play.

Силата е поверена на шестцилиндров боксер, от който извират 385 к.с. и 450 Нм въртящ момент. В най мощната версия – Targa 4S мощността е 450 к.с. и 530 Нм въртящ момент. Тя достига 100 км/ч само за 3,6 секунди.

Технически данни:

[one_third]

{{percmaxnr}}
куб. см.
Обем на двигател
[/one_third]

[one_third]

{{percmaxnr}}
к.с.
Мощност
[/one_third]

[one_third]

{{percmaxnr}}
Нм
Въртящ момент
[/one_third]

.

[five_sixth]

Ускорение 0-100 км/ч
{{perc-decimal}} сек.
[/five_sixth]

.

[five_sixth]

Максимална скорост
{{percmaxnr}} км/ч
[/five_sixth]

Галерия:

Видео: