Skip to content
Начало » 2019 Mercedes-AMG A35 Sedan

2019 Mercedes-AMG A35 Sedan

Mercedes-AMG пусна първата седан версия на A Class. Тя се трябва да пристигне по-късно тази година, присъединявайки се към хечбека Mercedes-AMG A 35 в обновената гама от клас A.

Моделът използва познатия 2.0 литров четирицилиндров агрегат, който произвежда 306 к.с. и 400 Нм въртящ момент. В съчетание със системата за задвижване на четирите колела 4MATIC той изстрелва колата от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път до 250 км/ч. Мощността се предава чрез седемстепенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Шасито на A35 Sedan разполага с увеличени въздухозаборници, преработен заден дифузьор и двойни накрайници на изпускателните тръби. Допълнителен стайлинг пакет AMG добавя модифициран преден сплитер и заден спойлер.

В салона е използвана най-новата мултимедийна система Mercedes MBUX. Това комбинира цифров панел с голям централен дисплей. И двата елемента са свързани, за да дадат ефекта на един непрекъснат екран, изпълняващ дължината на таблото за управление.

Галерия: