Skip to content
Начало » 2017 Gemballa Avalanche

2017 Gemballa Avalanche

Цели 31 години след създаването на първия Avalanche, от Gemballa – тунинг ентусиастите, които се занимават с фейслифт на колите на Porsche, ни показват нова генерация на култовия автомобил, базирана на супербързия модел 911 Turbo.

Почти всичко по колата, с изключение на тавана, е променено. Спойлерът е преместен върху задното стъкло, а в него намираме въздухозаборник и средна разделителна перка, които спомагат по-ефективното охлаждане на моторния отсек. Там са и класическите, с вид на реактивни двигатели, накрайници на ауспуха. Размерът на джантите е нараснал на 21 цола.

Материалите, използвани за интериора, са предимно алкантара и въглеродни нишки, но като цяло това как ще изглежда вътрешността на колата е по осмотрение на купувача.

Жестокият Gemballa Avalanche крие и свирепа мощност под капака със своите впечатляващи 820 к.с. и 950 Нм въртящ момент. Няма данни за скоростните параметри, но може да направим аналогия с стандартното 911 Turbo, което ги развива 100 км/ч от място за под 3 секунди!

Този автомобилен звяр се продава на цени стигащи 389 хиляди евро.

Автор: Емануила Гавраилова