Skip to content
Начало » 2017 Audi RS3 Sportback

2017 Audi RS3 Sportback

Audi организира бляскава премиера на най-мощния си хечбек RS 3. Дебютът на последната и най-внушителна версия на RS 3 Sportback съвпадна с автоизложението в Женева.

Някои от екстрите на внушителния хот-хеч включват по-твърдо окачване, нова светодиодна оптика, а също и решетка на радиатора и брони. Автомобилът се предлага заедно и с мултимедийна система със сензорен екран, цялостен набор електронни асистенти, напълно цифров приборен панел и предни керамично-карбонови спирачки. Моделът е обзаведен с 19-цолови джанти и кожени Nappa кресла.

Interior

Новият подобрен хечбек RS 3, подобно на седана, заедно със системата за задвижване на четирите колела има и 5-цилиндров турбодвигател TSI с обем 2,5 литра, който развива с 33 к.с. повече от досега и достига завидните 400 к.с. Агрегатът се комбинира със 7-степенна роботизирана трансмисия S-tronic.

Обновеният RS 3 Sportback ще развива от 0 до 100 км/ч само за 4,1 секунди. Таванът на скоростта е сведен до 250 км/ч по електронен път, но по желание на клиента границата може да бъде разширена до 280 км/ч.

Моделът ще влезе в продажба чак през август, но търговците на Audi вече са започнали да приемат предварителни поръчки.

Цените за този автомобил стартират от 54 600 евро.