2017 ABT Audi RS6+

Тунинг маниаците от ABT създадоха нов суператомобил – подобрена версия на адски мощния Performance от серията на Audi RS6 C7. Моделът с название ABT RS6+ бе официално показан на световноизвестното автоизложение в Женева.

Машината дебютира заедно с чисто новите 22-цолови алуминиеви джанти GR, които се предлагат в два цвята – matt black и glossy black. Джантите се съчетават отлично с тъмните акценти по каросерията: капаците на страничните огледала, праговете, „устната” под предната броня, „добавката” за задната „престилка” и задния спойлер. ABT може да се похвали и със супер готини бленди на двойните ауспуси, които загатват една подобрена изпускателна ауспухова система от стомана със спортни катализатори, а на отворите за охлаждане на калниците сякаш е изписано, че с тази кола ще се кара бързо.

Както във външния вид, така и вътре в самия автомобил са използвани доста карбонови елементи, а салонът е от първокласна кожа. При отваряне на вратата логото – RS6+ бива прожектирано на стелките.

Безспорно обаче акцентът при този смел тунинг пада върху специално разработения контролен модул за двигателя ABT Power S. С тази нова електроника атомобилът става още по-мощен – показателите скачат от 605 на 705 к.с. и 880 Нм.

Атрактивният ABT RS6+ е в лимитирана серия от само 50 броя, всеки от които ще върви заедно със специален плакет.

2017 ABT Audi RS6+ галерия:

Редактор: Емануила Гавраилова

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *