Skip to content
Начало » 2015 DMC Huracan AFFARI

2015 DMC Huracan AFFARI

Тунерите от DMC преобразиха най-малкия представител от фамилията Lamborghini – Huracan. Обозначен като “Affari“,  това е първият професионален тунинг пакет за серийния наследник на Gallardo.

На пръв поглед DMC Huracan AFFARI прави силно впечатление със своята яростна визия, за която са допринесли новите карбонови елементи – предна решетка с два лип спойлера, странични прагове, задна броня и крило, което може да се регулира в три различни ъгъла. Задната част е изключително масивна, а стъклото върху двигателя е заменено от напречни хриле.

Зеленото страшилище на DMC разполага със специални 20-инчови предни и 21-инчови задни джанти. Салонът е изпълнен от скъпа италианска кожа и карбон, като по желание на клиента могат да бъдат внедрени всякакви допълнителни елементи и материали.

Huracan AFFARI се задвижва от заводския 5.2-литров 10 цилиндров двигател, като след оптимизация на електрониката и добавяне на нова изпускателна система, инженерите на DMC са успели да извлекат мощнос от 630 к.с. (с 20 повече от стандартния).

2015 DMC Huracan AFFARI видео: