Skip to content
Начало » 2013 Nissan Friend-ME

2013 Nissan Friend-ME

Nissan разкри своята нова четириместна концепция Friend-ME, по време на автосалон Шанхай, Китай. Със своите изваяни плавни линии и свръхмодерен интериор, тази кола е предназначена за едно поколение с много по-различна автомобилната перспектива.

Цялостната футуристична визия на Nissan Friend-Me ясно показва основната цел на японския концерн, а именно да превърне своите творения в най-големите конкуренти на световния автомобилен пазар.

На пръв поглед концепцията прави впечатление за набит, агресивен и спортен седан. Отвътре Friend-Me определено може да ви накара да се почувствате като в рая. Отпред и отзад, шофьора и пътниците буквално разполагат с отделни апартаменти, в които са внедрени високотехнологични системи от съвсем ново поколение. Едно от най-силните впечатления прави уникалната централна конзола, простираща се от предното табло до между задните седалки. Дисплеите са видими от всяка една позиция, а пътниците и шофьора могат лесно да обменят и споделят информация.

За сега от Nissan не разкриват информация относно задвижващата система на Friend-ME, но по всяка вероятност, тя ще представлява съвременен и икономичен електрически агрегат.