Skip to content
Начало » Шоу и адреналин по време на Extreme Fest SOFIA

Шоу и адреналин по време на Extreme Fest SOFIA

На 22 и 23 септември в София се проведе дългоочакваният Extreme Fest, посветен на екстремните спортове. Няма как, “ръка за ръка” с тях са и автомобилите. Под шатрите на Премиум Рали София – Свети Влас посетителите имаха възможността да видят шест страхотни автомобила и един болид. Два броя тунинговани Lamborghini Gallardo, Ferrari 599 XX и BMW i3 – и четирите майсторски преобразени от умелите ръце на Bat Chavo Inside, Mercedes CL63 AMG и лимитирана серия автомобил на Fornasari. Супермашините изненадаха посетителите с невиждани до сега интериорни решения и генерации, надхвърлящи поносимите за слуха децибели.

Момчетата от отбора на Т.У. София Рейсинг пък бяха изложили своя състезателен болид, предназначен за състезанието Formula Student. Проектиран и изработен от тях, болидът може да се похвали със свръх-ниско тегло от 190 килограма и мощност от 55 конски сили. Тези показатели гарантират време от 0 – 100 за 4 секунди. Малките посетители на фестивала имаха възможност да седнат в него и да се почувстват като истински състезатели.

Премиум Рали София – Свети Влас и Bat Chavo Inside си партнират успешно още от 2015-та година. По време на Extreme Fest двата екипа направиха доста атрактивно представяне на едно от събитията, което им предстои скоро, а именно Racetrack Experience. То ще се състои на 12-14 октомври на писта Серес, Гърция, съвместно с гръцкия клуб за суперавтомобили Speedsector. Там отново ще имаме възможност да се насладим на автомобилите от висок клас и на техните способности.

Разбира се, между състезателните сесии ще остане време отново да разгледате интериора на някои от автомобилите, подновен от специалистите в тази сфера – Bat Chavo INSIDE. Екипът на ателието за цялостно преобразяване на бегачките отвътре дава сериозна заявка за челните позиции в интериорната индустрия, така че скоро очаквайте много изненади!

А относно пистовия уикенд… Организаторите обещават много впечатляващи автомобили и времена. За повече информация може да посетите premiumrally.com