Skip to content
Начало » Три диаманта в една кола

Три диаманта в една кола

Много са малко хората, които са наясно, че има една марка коли, при която всеки модел носи по три диаманта. Много са тези обаче, които знаят за Мицубиши – японски коли, които с всяка изминала година стават все по добри според мнението на експертите.

Някога, преди повече от век, един смел гражданин на Страната на изгряващото слънце решил да зареже работодателя си и сам да прави превозни средства. Като примерен и типичен гражданин на своята страна, той посветил много усилия както на техническата част, така и на марката на своето произведение. Постепенно творческата му мисъл събрала в едно три диаманта, докосващи се в средата и всеки устремен навън. На езика на Сраната на изгряващото слънце думата за тази гербова марка е Мицубиши или три диаманта. Тя е патентована през 1914 г. и до днес с нея вървят по пътищата на света милиони автомобили.

5f_yqgfad

От април т.г. китайските заводи на Мицубиши започнаха да пращат по заявки във всяко кътче на планетата новия джип Mitsubishi Dynamic Shield ASX. Тези кроусоувъри вече вървят и по българските пътища, където им се налага да сменят авто части, независимо че са произведени сравнително скоро. Интернет магазинът AutoDoc отговаря за броени минути на всяко търсене и се бави не повече от 24 часа с доставката на резервна част до клиента. Всеки детайл на Mitsubishi Dynamic Shield ASX е посветен и произведен за сигурността на пътниците. В тази японска кола те имат отлична защита и в същото време могат на разчитат на оборудването, което запазва набраната мощност и икономичност на кросоувъра.

Страхотното спортно излъчване на джипа се подсилва от 17-те инчови лети джанти на общо 8-те модела от същата серия серия Mitsubishi Dynamic Shield ASX.

И докато кроусоувъра е доста скъпо удоволствие, то малката и прибрана кола от шесто поколение на модела Mitsubishi Colt VI-та генерация може да се намери на изключително добри цени втора употреба, и то добре запазени екземпляри. Тази малка кола е много маневрена и практична за градските условия.

mitsubishi-colt-2009.55014

Двигателят с обем от 1,1 литра дава възможност за отлична динамика в градски условия със своите 75 к.с. 6-тата генерация на Mitsubishi Colt може да е с 2 или 4 врати, и малък багажник, който не е никак удобен за дълги пътувания. Но все пак това е градска кола, която в европейските текстове за сигурност постига 4 от максималните 5 звезди за безопасност. Е, това предимство се “компенсира” от тясното купе и някои несъвършенства с кормилната уредба, но и това се преживява заради цената, лесната подръжка, бързото снабдяване с части в AutoDoc.

122946-2015-mitsubishi-outlander-sport-windy-city-review-by-larry-nutson.2-lg