Skip to content
Начало » Топ 5 игри с коли

Топ 5 игри с коли

5. Test Drive Unlimited

Последната версия от поредицата Test Drive Unlimitеd, предлага на любителите на състезателните игри прилична визия и много онлайн multiplayer новости.

Възможност персонализиране на виртуален състезател – избор на коса, дрехи, структура на тялото и др.

Test Drive Unlimited ще ви позволи да управлявате най-желаните супер автомобили в света – шедьоври като Gumpert Apollo, Koenigsegg, Aston Martin DBS, Ferrari Enzo и др. Един от основните недостатъци на играта е разочароващата графика.

4. Midnihgt Club

Тази поредица пренася състезанието от спортните писти на откритите градски улици, като вдига нивото на залога още по-високо. “Midnight club” е перфектното компютърно състезателно изживяване, което доставя несравнимо ниво на скорост, модифициране и стил. За жалост обаче, няма как тази игра да влезе в челната 3-ка по качествена и реалистична графика.

3. Forza Motorsport

Изключително увлекателна и визуално ефектна игра, подходяща не само за запалени автомобилни маниаци, а и за хора желаещи да направят само едно пробно кръгче с любимия си автомобил.

В най-новата версия Forza Motorsport 3 има богат избор както на супер автомобили, така и на обикновенни семейни коли, които могат да се превърнат в състезателни.

2. Gran Turismo

Тук нещата вече започват да стават сериозни; Gran Turismo е игра, която определено ще смая всички почитатели и фенове на автомобилните симулатори. В последната версия са внедрени 1000  автомобили, сред които най-новите хибридни и електрически модели.

Gran Turismo е игра с невероятно реалистична графика, която допринася за неповторимото изживяване по време на виртуалното пилотиране.

1. Need for Speed

Без съмнение поредицата Need for Speed е същинската икона сред всички компютърни игри за автомобили и състезания.

Последната версия “Need for Speed World”, събира на едно място най-доброто от екшън рейсинга с безпрецедентно социално преживяване. За първи път играчите ще могат да се състезават с всеки от приятелите си или да изберат от хилядите играчи в класациите, и да ги предизвикат в  страхотни онлайн надпревари и полицейски преследвания.

В Need for Speed могат да се тунинговат и покарат всички известни суперспортни автомобили.