Skip to content
Начало » Сезонът на грандиозните партита на Premium Rally е вече открит

Сезонът на грандиозните партита на Premium Rally е вече открит

Началото на седмицата започна повече от впечатляващо. На 13 Май, Planet Bar de Luxe Sofia бе домакин на първото за този сезон бляскаво вечерно събитие, организирано от екипа на”Premium Rally Sofia – Saint Vlas“. 

Официалното откриване на градината бе отбелязано с участието на Михаела Филева и DJ Marti G, а улицата пред елитното столично заведение се превърна в “подиум” за екзотични автомобили. Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, Chevrolet Camaro, Porsche 911 Turbo S, Hamann X6 и още много други луксозни возила плениха всички погледи. За отличното настроение на гостите допринесоха и лъчезарните адреналинки на Премиум Рали София – Св. Влас.

Остава по-малко от месец до старта на новия сезон на българския еквивалент на Gumball 3000, който ще се състои на 12 Юни 2014 от 10:00ч., при централния вход на Paradise Center Sofia.

Събитието се организира със съдействието на Чистота Комфорт – професионално почистване, Sin City – клубът на елита и Partners – оторизиран дилър на 3M. Наградите за победителите в новия сезон са любезно предоставени от MMGroup и VILNER – Your Style Inside.

Не забравяйте, че всеки снимал се с автомобилите, изложени в Paradise Center Sofia и изпратил снимката на [email protected], може да спечели почивка за двама това лято в Dinevi Resort, Свети Влас.

За нашият екип бе истинско удоволствие да гостува на страхотното парти под знака на Premium Rally Sofia – Saint Vlas. Ако случайно сте го пропуснали или не ви е било достатъчно, не се притеснявайте, тъй като съвсем скоро предстои и следващия епизод в TEQUILA CLUB, София. За повече информация вижте тук.

Снимки: Ивайло Петров – IVOVI Photography