Skip to content
Начало » Премиум Рали София – Свети Влас стартира ударно лято 2018!

Премиум Рали София – Свети Влас стартира ударно лято 2018!

6-ти Юни е стартът на шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Тази година Хотел „Маринела“ ще е домакин за официалното начало на 4-дневното приключение, което вече е установило себе си като единствено по рода си събитие в страната за любителите на автомобили, адреналин и страхотни изживявания.

Тази година километрите в Ралито са над 1200км. и се минава през 3 държави. Сезон 2018 обещава да остави траен спомен за страхотните емоции от пътуването, главозамайващите природни пейзажи и красиви планински пътища. Основните дестинации на Събитието тази година са: София, Скопие, Солун, писта Серрес, Александрополис и Свети Влас.

Вече е потвърдено участието на над 30 отбора, а лимитът, поставен от организаторите, е 40. Част от записалите се автомобили за тазгодишното Рали са:  спортният „звяр“ на Mercedes Benz – AMG GT R, Porsche GT3 RS – модел, специално създаден от Porsche за писта, Ferrari 488 – 8-цилиндров двигател, над 650 коня, носител на награда „Суперкола на годината“ от Top Gear, AUDI R8 SPYDER – изключителната мощ на 8-цилиндровата германска машина ще радва автомобилните фенове по време на Ралито, Mercedes Benz C63 AMG S Coupe тунинговано от Manhart с над 700к.с.  , Nissan GT-R Black Edition – Модел, чийто предшественик години наред беше първото нещо, което хората си представят като чуят „суперкола“ – Nissan Skyline, Aston Martin DB11 – гарантираме Ви, че Джеймс Бонд не е сбъркал с избора си на кола, Lexus LC500 –Страхотно излъчване, страхотен екстериор и страхотна мощ. От Мотобул и Orlen oil ще имат специално участие с рядката Alfa Romeo C4.

За най-важното изпитание по време на Ралито, а именно – time-attack на писта Серес, Премиум Рали София – Свети Влас си партнира с Overdrive в организирането на вторият за Гърция Overdrive Lap Battle. Колаборацията между Премиум Рали София – Свети Влас и Overdrive за първото събитие на пистата в Серес бе много успешна. По време на Мартенското издание на Overdrive Lap Battle освен адреналина и страхотните емоции, бе подобрен и рекордът за най-бърза обиколка на самата писта.

Престоя в Скопие на участниците на Ралито е с епицентър петзвездният хотел Park Hotel & SPA, който е предпочитана локация в македонската столица. Всеки един от посетителите бива посрещнат по подобаващ начин от усмихнатия персонал. Страхотните обноски, изпипаните малки детайли и професионализма на екипа на хотела гарантират приятното прекарване на всички.

Финалът на Сезон 2018 на Премиум Рали София – Свети Влас ще е в Свети Влас със запомнящо се Парти в изцяло реновирания и подобрен Planet Yacht Club.

За повече информация и участие в Ралито : www.premiumrally.com